اسپری زعفران دکتر بیز تهیه شده از زعفران خالص درجه یک ، روشی جدید و نوین ساخته شده با تکنولوی نانو استفاده تا ۵ برابر بیشتر نسبت به روش سنتی ، چرا که در روش سنتی شما با یگ گرم زعفران فقط تا ۲۰ بشقاب را می توانستید تزیین کنید ولی با اسپری زعفران شما می توانید تا ۸۰ الی ۹۰ بشقاب را به راحتی تزیین کنید.
کشت زعفران در ایران قدمتی ۳۰۰۰ ساله دارد و منطقه خراسان بهترین اقلیم آب و هوایی و خاک مناسب جهت کشت زعفران را دارد.
ایران با تولید سالیانه بیش از ۱۰۰ تن زعفران بزرگترین تولید کننده زعفران در دنیا می باشد امّا متاسفانه خام فروشی زعفران در گذشته از فرصت های اقتصادی این محصول کاسته است.
برخی خواص زعفران: زعفران غنی از ویتامین A، اسید فولیک، مس، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن، سلنیوم، روی، منیزیم، ریبوفلاوین و تیامین می باشد.
زعفران حاوی مقادیر بالای مس، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن، منیزیم، روی و سلنیوم است زعفران که ادویه طلایی هم نامیده می شود بیش از ۱۵۰ ترکیب آنتی اکسیدانی از جمله کاروتنوئیدها، سافرانال، کروکین، کروکتین، پیکرکروکین دارد. ما جهت اینکه از زعفران محصولات جدید فراوری کنیم با خلق اولیه ایده ی تولید اسپری زعفران و تحقیقات گسترده در این زمینه مفتخریم که این محصول بی نظیر در دنیا را تولید و عرضه کرده ایم.
اسپری زعفران یک محصول بی نظیر است که از ترکیب آب و زعفران درجه ۱ تولید می گردد ما برای تولید این محصول از فناوری های نوین از جمله فناوری نانو استفاده می کنیم.
شما با استفاده از اسپری زعفران در هر لحظه و هر مکانی بدون اینکه نیاز به سائیدن و دم کردن زعفران داشته باشید می توایند از مزایای زعفران استفاده کنید. موارد مصرف:
تزئین برنج – تهیه وتزئین شیرینی – بستنی – غذاهای مخصوص زعفرانی (شله زرد) – انواع خوراک ها (خوراک مرغ – گوشت – جوجه کباب) – چای زعفرانی – شربت ها و...... نکته مهم : رمز ماندگاری اسپری زعفران بدون مواد نگه دارنده عدم وجود هوا و عدم رسیدن نور به محلول زعفران می باشد گاز استفاده شده در اسپری زعفران گاز نیتروژن می باشد.
این گاز هیچ ربطی به محلول زعفران ندارد چرا که زعفران با یک پک آلومینیومی در داخل قوطی از گاز جدا شده است و درآخر اینکه این گاز حتی بعد از اتمام اسپری زعفران از قوطی خارج نمی شود.