سیروپ گیاهی-میوه ای با طعم پرتقال
سیروپ به مایعی گفته می شود که در اثر جوشاندن شکر زیاد در آب به دست می آید، چسبناک و غلیظ می باشد.
به نوعی سیروپ همان شربت یا شهد می باشد که از گذشته در آشپزی ها، شیرینی پزی ها استفاده می شده است.
سیروپ ها بسیار غلیظ بوده و معمولا نسبت شکر آن به آب مورد استفاده ۲ به ۱ است مقدار بسیار کمی از آن ها برای مثال حدود ۳۰ گرم برای تهیه انواع نوشیدنی کافی می باشد.
از انواع سیروپ ها می توان در چندین مدل نوشیدنی های گرم و سرد حرفه ای و کافی شاپی ، انواع کوکتل های میوه ، سس میوه ها و در تهیه انواع دسرها و شیرینی مثل پنکیک ها کاپ کیک و ... استفاده نمود.