تعریف چاقی سازمان بهداشت جهانی چاقی را به این شکل تعریف میکند: “اضافهوزن و چاقی بهعنوان تجمع غیرطبیعی یا بیشازحد چربی که خطری برای سلامتی ایجاد میکند، تعریف میشود.” برای اینکه بفهمیم چاق هستیم یا نه، محققان شاخصی به نام BMI (شاخص توده بدنی) را تعریف میکنند که در ادامهی مطلب عوارض چاقی با آن بیشتر آشنا خواهیم شد. سازمان بهداشت جهانی بهصورت کلی میگوید: اگر شاخص توده بدنی در فردی بیش از ۲۵ باشد، او دارای اضافهوزن بوده و اگر بالای ۳۰ باشد، شخص دچار بیماری چاقی است. امروزه چاقی به یک اپیدمی جهانی تبدیل گشته، بهطوریکه سالانه بیش از ۴ میلیون نفر درنتیجه اضافهوزن یا چاقی جان خود را از دست میدهند. نرخ اضافهوزن و چاقی در بزرگسالان و کودکان همچنان درحال افزایش است. از سال ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۶، تعداد کودکان و نوجوانان دارای اضافهوزن یا چاق در سنین بین ۵ تا ۱۹ سال، بیش از چهاربرابر (از ۴ درصد به ۱۸ درصد) در سطح جهان افزایش یافته است. اضافهوزن و چاقی که زمانی تنها در کشورهای با درآمد بالا بهعنوان یک مشکل مطرح میشد، اکنون در کشورهای با درآمد پایین و متوسط، به ویژه در محیطهای شهری، بهطور چشمگیری درحال افزایش است. اکثریت قریببهاتفاق کودکان دارای اضافهوزن یا چاق در کشورهای درحالتوسعه مثل ایران زندگی میکنند که نرخ افزایش چاقی در آنها ۳۰ درصد بیشتر از کشورهای توسعهیافته است.
عواملی که باعث اضافهوزن میشوند همانطور که در ابتدای مطلب عوارض چاقی گفتیم، طیف گستردهای از پارامترها باعث اضافهوزن و چاقی میشوند. اما مهمترین عامل چاقی در افراد سالم، دریافت بیشازحد کالری از غذا است. برخی از غذاهایی که کالری بالایی دارند، شامل موارد زیر میباشند: فستفودها غذاهای سرخشده، مانند سیبزمینی سرخکرده غذاهای گوشتی چرب و فرآوریشده بسیاری از محصولات لبنی غذاهایی که شکر اضافه دارند، مانند محصولات پختهشده، غلات صبحانه آماده و کلوچهها غذاهای حاوی قندهای پنهان، مانند سس کچاپ و بسیاری دیگر از مواد غذایی کنسروشده و بستهبندیشده آبمیوههای شیرین، نوشابههای گازدار و نوشیدنیهای الکلی غذاهای فرآوریشده با کربوهیدرات بالا، مانند نان و شیرینی سبک زندگی کمتحرک و عدم انجام ورزش به مقدار کافی هم منجر به کاهش سوزاندن کالری در بدن و درنتیجه افزایش ذخیرهی چربی بدن میشود. چند نمونه از عادات بد در یک زندگی کمتحرک، عبارتند از: به جای انجام کارهای یدی، در یک اداره کار کنید. به جای انجام فعالیتهای فیزیکی در خارج از منزل، با کامپیوتر بازی کنید. به جای پیادهروی یا دوچرخهسواری با ماشین به همه جا بروید. از دیگر عواملی که میتوانند منجر به چاقی شوند و عوارض چاقی را ایجاد کنند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد: فاکتورهای ژنتیکی و ارثی عدم خواب کافی استرس زیاد مشکلات هورمونی ناشی از اختلالات غدد درونریز مصرف برخی از داروها عوامل محیطی که باعث افزایش مصرف غذاهای پرکالری میشود، مثل تبلیغات مخرب تلویزیونی، عدم آموزش صحیح درمورد تغذیه، عدم تمکن مالی برای خرید غذاهای سالم و…
مهمترین عامل چاقی در افراد سالم، دریافت بیشازحد کالری از غذا است. عوارض چاقی چیست؟ چاقی میتواند منجر به بروز بیماریهای بسیار زیادی شود که در ادامه به آنها اشاره شده است: فشار خون بالا از عوارض چاقی هرچه وزن شما بیشتر شود، بافت چربی شما نیز بیشتر میشود. این بافت برای زنده ماندن نیاز به اکسیژن و سایر مواد غذایی دارد که باید توسط جریان خون تأمین شود. هر چه نیاز به اکسیژن و مواد مغذی بیشتر شود، حجم خون و مقدار فشاری که روی سیستم گردش خون وارد میشود نیز افزایش مییابد و هر چه حرکت خون در سیستم گردش خون بیشتر شود، فشار بیشتری بر دیوارهی سرخرگهای شما وارد میکند. علاوه بر این، چاقی باعث افزایش تعداد ضربان قلب و کاهش ظرفیت عروق برای جابجایی خون میشود که تمام این عوامل باعث پرفشاری خون میگردد. دیابت از عوارض چاقی چاقی عامل اصلی ایجاد دیابت نوع ۲ است، زیرا افزایش چربی باعث افزایش مقاومت بدن به اثر هورمون انسولین میشود. لذا این هورمون نمیتواند با مقادیر نرمال قبلی، وظیفهی خود را که کنترل قند خون است، به درستی انجام دهد و قند خون بالا میرود که خود یکی از عوامل مهم خطر برای سلامتی افراد است. اختلال در چربی خون از عوارض چاقی رژیمهای غذایی که دارای مقدار زیادی چربیهای اشباع شده مثل گوشت قرمز یا غذاهای سرخ شده هستند، میتوانند علاوه بر چاقی باعث بالا رفتن کلسترول بد خون (به نام LDL) شوند. چاقی همچنین باعث پایین آمدن سطح کلسترول خوب خون (به نام HDL) و بالا رفتن سطح تری گلیسیرید میشود. تری گلیسیریدها بیشترین میزان چربی در غذاهای شما و همچنین بیشترین درصد چربی در بدن شما را شامل میشوند، و در طولانی مدت اختلال در سطح چربیهای خون، باعث تصلب شرائین میشود، زیرا چربیهای اضافه در جدار رگها رسوب میکنند. تصلب شرائین خود باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر و سکته ی مغزی میشود.
دمنوش لاغری و کاهش وزن : رژیم غذایی متعادل میتواند در کاهش وزن بدن و رفع چاقی موثر باشد ولی رژیم های سخت و بی تناسب همچنین پرهیز از مصرف اغذیه ای که مواد مورد نیاز بدن را تامین می کنند ، نه تنها نتیجه مطلوب نمیدهد بلکه عوارض سختی به وجود میآورند ، همچنین باید توجه داشت که اگر چاقی به علت ابتلا ، به بیماری خاصی عارض شده باشد مراجعه به پزشک ضروری خواهد بود.
برخی گیاهان تفاوت اثرات مدر، ملین ، کاهش دهنده احساس گرسنگی و فعالیت و کم کاری برخی غدد مترشح داخلی را دارند و در رفع چاقی و کاهش وزن موثر واقع میشوند. دمنوش سبز لاغری استین با دارا بودن گیاهان کاملا طبیعی در روند کاهش وزن موثر است. بامجوز رسمی سازمان غذا و دارو
رعایت موارد زیر در کمک در کاهش وزن تاثیر زیادی دارند:
مصرف اغذیه گیاهی حاوی ترکیبات کربوهیدرات ها و پروتئین ها ،مانند: عدس ، لوبیا و …
مصرف میوه ها و سبزیجات تازه در هر روز به مقدار کافی. (سعی می شود از یک نوع میوه در طول روز به میزان حداکثر نیم کیلو استفاده گردد.)
سبزیجات شامل: برگ کلم ، گل کلم ، هویچ ، جعفری ، کاهو، پیاز، اسفناج ، شلغم میوه ها شامل : سیب ، گریپ فروت ، توت فرنگی ، هندوانه.
توجه به این نکته که برخی غذاها باید به صورت آب پز یا بخار پز تهیه شوند و نه سرخ شده در روغن.
استفاده از روغن های با چربی اشباع نشده و ترجیحا به مقدار کم مانند روغن زیتون ، روغن کنجد ، روغن آفتاب گردان ، روغن جوانه گندم و روغن دانه ذرت.
اجتناب از مصرف نان شیرینی نان های خامه ای ، کیک و غذاهای سرشار از مواد قندی مانند حلوا ، مربا و…
خودداری از مصرف مشروبات الکلی ، آب جو ، شراب و…
انجام ورزش های سبک در هر روز مانند پیاده روی ، دویدن ، دوچرخه سواری و شنا.
موارد عدم مصرف و نکات قابل توصیه :
هر فرآورده به موازات اثرات مطلوب درمانی ممکن است باعث بروز بعضی عوارض ناخواسته نیز بشود اگر چه همه این عوارض را در یک فرد دیده نمی شود لیکن در صورت بروز هر عارضه ای با پزشک خود مشورت کنید.
در صورت داشتن هر گونه بیماری خاص یا مصرف دارویی خاص ، قبل از استفاده از فرآورده با پزشک خود مشورت کنید.
مصرف همزمان دمنوش لاغری با داروهای ضد انعقاد مثل وارفارین و آسپرین سبب کاهش کارایی این دسته از داروها می گردد.
جذب داروهای قلیایی به دلیل ایجاد پیوند شیمیایی با تانن ها ممکن است به تاخیر افتد. مصرف بیش از اندازه دمنوش باعث پایین امدن فشار خون میشود لذا مطابق بروشور یا دستور پزشک مصرف شود.
نکاتی در مورد استفاده از دمنوش سبز لاغری استین :
یکی از نکات مهم و حائز اهمیت در استفاده از دمنوش دمنوش سبز لاغری استین، خرید این دمنوش از فروشگاه معتبر همچون فروشگاه سی سلامتی است . پس از اتمام دوره مصرف دمنوش سبز لاغری استین می بایست انجام فعالیت های ورزشی و تحرکات بدنی به طور پیوسته ادامه یابد تا فرد هر چه رشته بود پنبه نشود و به روز های تاریکی که پشت سر گذاشته است بازنگردد .
آنچه که باید در مورد این دمنوش گیاهی بدانیم این است که کارایی از این قبیل دمنوش گیاهی با انجام فعالیت های ورزشی مداوم و پرهیز های غذایی میسر می شود چرا که دمنوش ها عامل اصلی رفع اضافه نمی باشند و تنها نوعی محرک قوی برای کاهش وزن می باشد. در صورت استفاده منظم و مداوم از این دمنوش گیاهی همراه با انجام فعالیت های سبک ورزشی در طی یک ماه بین ۳ الی ۵ کیلو کاهش وزن خواهید داشت.
یک نکته بسیار مهم درمورد دمنوش دمنوش سبز لاغری استین:
درصد ترکیبات در دمنوش لاغری کاملا ثابت بوده و هیچ تغییری ندارد.(فرمولاسیون ثابت میباشد). گیاهان در هر فصلی رنگ و عطر خاصی دارند (معمولا در فصل بهار پر رنگ تر هست).
ممکن است داخل یک بسته رنگ چند عدد دمنوش کم رنگ تر و حتی سبز متمایل به زرد باشد که کاملا طبیعی میباشد.
نکته ای که باید مورد توجه قرار گیرد:
درصورتی که از رنگ و اسانس مصنوعی استفاده شود، رنگ و عطر و طعم دمنوش ثابت خواهد ماند. ما هیچ گونه افزودنی مصنوعی استفاده نکرده و نخواهیم کرد. به همین دلیل به میزان بسیار کم نوسان رنگ و عطر وجود دارد که این امر نشانه صداقت ما در تولید میباشد که از هیچ گونه افزودنی شیمیایی و صنعتی استفاده نکردهایم. شعار و رسالت ما در تولید دمنوش سبز لاغری استین ۱۰۰درصد طبیعی و گیاهی بودن و بدون هیچ گونه عطر و اسانس میباشد.
ترکیبات دمنوش لاغری :
همان طور که پیش تر گفتیم دمنوش لاغری دمنوش سبز لاغری استین یک دمنوش کاملا گیاهی و کاملا استاندارد میباشد که مقدار دوزهای گیاهان ترکیب شده در هر بَگ آن کاملا اندازه گیری شده و با دقت بسیار بالایی آماده شده است.
ترکیبات موجود در دمنوش لاغزی دمنوش سبز لاغری استین شامل ۸ گیاه موثر میباشد:
- چایی ترش
- زیره
- زالزالک
- قره قروت
- تخم کرفس
- چای سبز
- ریشه جعفری
- میوه کرن بری
مُنادی مارکت از شما دعوت میکند.
نظرات خود رادر مورد این مقاله به اشتراک بگذارید.
برای مقاله های بیشتر با مُنادی مارکت همراه باشید.